Participaties

Het LTIF heeft participaties in de volgende startups:

Genzai B.V. (gevestigd te Venlo) heeft als doel om klanten (veelal startups) te adviseren op het gebied van procesverbetering, Lean Six-Sigma en artificiële intelligentie (AI). Genzai maakt gebruik van een team van eigen AI-ontwikkelaars. De komende jaren zullen de activiteiten van Genzai uitgebouwd worden, waarbij het team van specialisten wordt uitgebreid zodat Genzai nog nadrukkelijker kan acteren als AI-accelerator voor externe startups en eigen projecten.

www.genzai.nl.


 

BodyGraph via Genzai

BodyGraph B.V. (gevestigd in Roermond) ontwikkelt een smart sport shirt waarin een 6-tal sensoren zijn geïntegreerd t.b.v. het meten van de sportprestaties (hartslag, vochtmeting, enz.). In eerste instantie richt Bodygraph zich op de wielrensport door middel van een samenwerking met het professionele wielrenteam van Sunweb.

www.bodygraph.nl


 

Verdi Food / Verdify via Genzai

Verdi Food B.V. uit Wageningen heeft een applicatie ontwikkeld onder de naam Verdify waarmee voedingsrecepten gepersonaliseerd kunnen worden waarbij rekening wordt gehouden met bepaalde allergieen, gezondheidsdoelen en persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Het platform stelt de gebruiker in staat om recepten en bijpassende producten vervolgens direct te bestellen.

www.verdify.tech


 

AgroWizard via Genzai

AgroWizard B.V. te Venlo is een online platform waar fruitbomen- en laanbomentelers op basis van data meer inzicht krijgen in hun percelen. AgroWizard biedt telers een digitale omgeving waar zij freemium databronnen kunnen raadplegen (o.a. perceelgrenzen, satellietdata, grondsoorten, Mestwet), de data uit de premium producten van AgroWizard, zoals TreeWizard, kunnen inzien én de koppeling kunnen maken naar eigen databronnen zoals bodemvocht- en temperatuursensoren.

www.agrowizard.nl